Hovězí burger z našeho Dobrého Řeznictví
Doprava po téměř celé ČR
zdarma při nákupu nad 1200/2000 Kč
Oceněný obchod
více než 1500 skvělých hodnocení
Tradice od roku 1992
milujeme maso a umíme s ním
Související produkty
Detailní popis produktu
Minimální trvanlivost celého výrobku: viz etiketa na mase
Teplota skladování: 0 - 4st.
Alergeny: 1 - obiloviny obsahující lepek, 3 - vejce, 7 - mléko a laktóza, 10 - hořčice, 12 - oxid siřičitý (pražský bok)
Jak na burger?
- Rozpalte gril nebo grilovací pánev.
- Hamburger stačí osolit. Můžete dle libosti dokořenit.
- Vytvarujte hamburgery dle velikosti bulky a uprostřed vytvořte prstem důlek, aby se při grilování moc nevyboulil.
- Hamburger grilujte 4 minuty po obou stranách. Maso bude pěkně hnědé na povrchu, ale stále ještě růžové uprostřed!
- Na poslední minutu přidáte plátek sýra cheddar na maso.
- Pražský bok si orestujte vedle na grilu nebo na pánvi.
- Bulky podélně rozpulte, pomažte máslem a vnitřní stranu hezky opečte.
- Potřete spodní půlku bulky majonézovým dipem.
- A na konec vrstvíte: houska, dip, ledový / hlávkový salát / rukola, maso se sýrem, pražský bok, karamelizovaná cibulka (dle chuti - kyselá okurka, rajské, okurky salátovky, cibule, kečup, volské oko) a konečně horní půlka bulky.
Váš burger je hotov, přejeme Vám dobrou chuť!!
Ingredience, které je potřeba dle vaší chuti dokoupit: ledový / hlávkový salát, kyselé okurky, rajské, okurky salátovky, cibule, kečup, vejce
Doplňkové parametry
Kategorie: | Poctivá výroba |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář