Hovězí zauzené žebro sous-vide
Doprava po téměř celé ČR
zdarma při nákupu nad 1200/2000 Kč
Oceněný obchod
více než 1500 skvělých hodnocení
Tradice od roku 1992
milujeme maso a umíme s ním
Související produkty
Detailní popis produktu
Hovězí irské zauzené žebro sous-vide je bezpochyby jeden z našich největších majstrštyků. Opravdu hodně masová kvalitní hovězí žebra z Irska, bukový kouř, náš poctivý demi-glace a metoda pomalého vaření sous-vide. To prostě musí být pecka, kterou ocení každý správný gurmán.
Jedná se o specialitu našeho šéfkuchaře Radka Ryšky. Sám říká, že když vařil v Zahradě, tak speciálně za těmito žebry mu jezdili zákazníci z celé Prahy a okolí.
Návod k přípravě: Žebra doporučujeme ohřát ve vakuovém obalu ve vodní lázni v 80 °C asi 10-15 minut, vybalit z pytle a grilovat cca 5min na rozpáleném grilu jen na barvu. Další možností přípravy je rovnou vyndat z pytle a péct v troubě na 200°C 20-35 minut.
Doporučení: Před finální úpravou potřete libovolnou marinádou. Doporučujeme náší omáčku Jack Daniel's
RECEPT: Zauzené hovězí žebro, coleslaw, Jack Daniel's omáčka
Složení: Hovězí žebro s kostí 96%, hovězí demi-glace pomalu tažený 24h. kouř z bukového dřeva, pitná voda, jedlá sůl, jodičnan draselný, konzervant E250, stabilizátor 452, dextróza, antioxidant E301, extrakty koření.
Podmínky skladování:
Minimální trvanlivost: 14 dní od data výroby viz. etiketa
Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 4st.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Poctivá výroba |
---|---|
Hmotnost: | 0.7 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář