Jehněčí kolínko sous vide 450g



Související produkty
Detailní popis produktu
Kdy jindy než na Velikonoce si vychutnat něco tak skvostného jako je Jehněčí kolínko. Na tom našem se naši kuchaři opravdu vyřádili. Maso je doslova jako dort a omáčku z našeho demi-glace se silnou chutí rozmarýnu budete doslova vylízavat z talíře!
Příprava pokrmu: Stačí Jehněčí koleno vyndat z vakuového sáčku na pekáč a glazovat 20-30 min na 200-220°C. Je potřeba maso jen prohřát až ke kosti a vytvořit krásnou zlatavou barvu s křupavou kůží. Jako přílohu doporučujeme jemnou bramborovou kaši, bramborové knedlíky a špenát. Může být i zeleninové pyré (celer, petržel, dýně, batáty), anebo konfitovaná kořenová zelenina.
Složení: Jehněčí koleno s.k., náš hovězí demi-glace, celer, cibule, petržel, mrkev, česnek, rozmarýn, tymián, rajčatový protlak, víno červené, máslo, sůl, pepř.
Skladování: 1 - 6 °C
Minimální trvanlivost: viz etiketa (cca 1 měsíc)
Vyrobeno: Dobré Řeznictví
Přidané látky: Bez konzervantů, chemie a barviv.
Alergeny: 9 - celer
Doplňkové parametry
Kategorie: | Poctivá výroba |
---|---|
Hmotnost: | 0.45 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.