Mleté hovězí maso na tatarák
Doprava po téměř celé ČR
zdarma při nákupu nad 1200/2000 Kč
Oceněný obchod
více než 1500 skvělých hodnocení
Tradice od roku 1992
milujeme maso a umíme s ním
Související produkty
Detailní popis produktu
Maso připravujeme z pečlivě vybíraných kusů v bio kvalitě z hovězího válečku z býka.
Pokud nemáte svůj oblíbený recept na umíchání tataráku nabízíme Vám recept pro 4 osoby na výtečný tatarák od známého šéfkuchaře.
- chleba 4–8 krajíců
- jemně umleté hovězí maso na tatarák 600 g
- kapary 1 lžíce
- worcesterská omáčka 1 lžíce
- kvalitní kečup 1 lžíce
- dijonská hořčice 1 lžíce
- žloutky 4 ks
- malá cibule, ideálně šalotka 1 ks
- česnek 4 stroužky
- sůl a čerstvě namletý pepř
Postup
Krajíce chleba opečte nasucho na pánvi z obou stran nebo 5 minut v troubě předehřáté na 150 °C. Maso promíchejte s nasekanými kapary, worcesterskou omáčkou, kečupem, hořčicí a žloutky. Cibuli oloupejte, nakrájejte nadrobno a vmíchejte k masu. Osolte, opepřete a důkladně promíchejte. Česnek oloupejte a potřete jím opečený chléb. Podávejte s tatarákem. Dobrou chuť.
Skladujte při teplotě od 0°C do +4°C
Spotřeba: 72 hodin od dodání
Původ: ČR
Alergeny: NE
Doplňkové parametry
Kategorie: | Maso |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Přidat komentář
MP
Miroslav Průcha
29.12.2023 11:48
výborná kvalita....osobně preferuji "hrubší" strukturu...
Odpovědět
Odpovědět