Vepřová střeva O 32 - 34mm sdíraná
Související produkty
Detailní popis produktu
Spotřeba střeva na výrobu: cca 2 m střívek na 1 Kg díla
Použití: na párky a klobásy
Postup přípravy střev: střeva před použitím opláchnout od soli ve studené pitné vodě, rozdělat připadné uzle a namočit na 24 hod. do studené vody. Asi tak 1 hod před narážením střeva namočit do teplé vody asi 40°C. Nespotřebovaná střeva lze po vyjmutí z vody a důkladném prosolení kuchyňskou solí opět uskladnit. Skladovací teplota by měla být do 10°C.
Pokud se střeva uchovávají v mrazáku, tak doporučujeme rozmrazovat střeva namočením do studené vody min 48 hod. před použitím. Bezprostředně po rozmrazení je třeba střeva rozdělat, opláchnout od soli, vyměnit vodu a uvolnit jednotlivé prameny od sebe. Tento proces je důležitý proto, aby střeva opět získali zpět původní pružnost a pevnost.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vepřové maso |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.